Petrecere de Halloween

În data de 31 octombrie a avut loc balul de Halloween, organizat de clasele a X-a F şi a XI-a E ale colegiului nostru.

După un anunţ demn de sărbătoarea sperieturilor, petrecerea a început cu parada costumelor. Entuziasmaţi şi cu zâmbetul până la urechi, prin faţa juriului au defilat cavaleri, mirese moarte, psihopaţi, monştri, vampiri, zombie, ca să nu mai spunem de vrăjitori de ambele sexe.

A fost o probă de „mummy game”, unde concurenţii au fost înfăşuraţi în metri şi metri de hârtie igienică, mai multă decât a fost pusă la dispoziţie în toaletele elevilor. Apoi Mirela Borodi a cântat şi i-a încântat pe participanţi din spatele unei perdele de fum. Ariana Deac şi Robert Bogdan au dansat printre bucăţi de hârtie igienică şi ziar, ceea ce nu i-a făcut însă să se desfăşoare cu mai puţină pasiune.

Momentul culminant al serii a fost concursul de limbo, unde Bianca Blidar şi-a dislocat genunchiul, atrăgând atenţia tuturor şi lăsând turta dulce de pe masa profesorilor singură şi vulnerabilă.După sosirea paramedicilor însă, petrecerea a reînceput. Hiturile verii, deloc înspăimântătoare, au răsunat din boxe atât de tare încât simţeai colesterolul cum ţi se desprinde de artere. A cântat Patricia Rus, dar s-au auzit şi „Dansul pinguinului”, „Vara nu dorm”, „Minim doi” sau „Gasolina”. Atmosfera vibrantă a sporit distracţia serii.

Petrecerea s-a potolit numai după acordarea premiilor pentru costume şi sculptarea dovlecilor.

A consemnat Liana Bejan, clasa a XI-a E