Balul Balurilor 2012

La mijlocul lunii decembrie (14.12.2012), la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, a avut loc  un eveniment, devenit de notorietate în ultimul deceniu, și anume „Balul Balurilor”, organizat (ca în fiecare an) de Asociaţia EDUCAȚIO, cu sprijinul mai multor instituţii publice: Primăria Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Centrul Cultural Judeţean, Palatul Copiilor etc.

Prezentat de inepuizabilul și inegalabilul Zoltan Lovas, balul a reunit câştigătorii Balurilor Bobocilor de la 8 dintre liceele de renume ale oraşului nostru, toţi frumoşi, determinaţi şi veseli, pregătiţi asiduu de maeştrii coregrafi Maura şi Dorian Cosma.

Tema generală a balului a fost „Poveste din Cartierul de Vest” iar perechile s-au întrecut în dansuri, probe amuzante sau de isteţime, ţinând într-o continuă stare de bună dispoziţie şi interes publicul, care a umplut până la maximum sala de specatacol.

Juriul numeros, format din personalităţi locale și reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare, a deliberat şi, fără ezitare, a decis că bobocii cei mai merituoşi ai acestui an şcolar în oraşul Arad sunt Roxana Negru şi Andrei Dincă, elevi ai Colegiului Național “Elena Ghiba Birta”.