Balul Crăciunului

Marţi, 18 decembrie 2012, începând cu ora 18:00, elevii Colegiului Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad au  intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă prin  organizarea unui Bal de Crăciun şi a unui târg de Crăciun în sala festivă a colegiului.

Organizat de elevii Colegiului Naţional “Elena Ghiba Birta” Arad pentru elevii şi cadrele didactice ale şcolii, programul artistic a  cuprins recitaluri de colinde, scenete, piese muzicale specifice sărbătorilor de iarnă, majorete, dans sportiv, beat box, un număr de magie şi a fost susţinut de elevii talentaţi ai colegiului, coordonaţi de prof. Gabriela Lucaci şi prof. Răzvan Surcel.

Pentru crearea unui cadru specific sărbătorii, în sala festivă au fost expuse desenele elevilor pe tematica sărbătorilor de iarnă.

În cadrul târgului de Crăciun s-au pus în vânzare aranjamente, felicitări, bijuterii hand made, realizate de elevii şcolii din materiale neconvenţionale, precum şi produse de patiserie pregătite tot de elevii şcolii.

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor şi a produselor puse în vânzare la târg vor fi folosite în scopuri caritabile.