Dragostea plutește în aer la Colegiul Național “Elena Ghiba Birta”

În data de 14 februarie, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, clasele a X-a F si a XI-a E ale Colegiului Național “Elena Ghiba Birta” au transformat sala festivă a școlii într-un loc perfect pentru cele mai frumoase cupluri.

 Cei mai curajoși au făcut un pas înainte și au participat la diverse probe stabilite de organizatori. Atât băieții, cât și fetele și-au exprimat sentimentele folosind cele mai neobișnuite cuvinte pentru declarații de dragoste, pornind de la “clanță” și “lubeniță” și ajungând până la “freză” și “pod”. Au reieșit niște declarații cu totul și cu totul inedite, care au stârnit râsul tuturor celor prezenți, dar și admirația pentru originalitate. Au fost ei comici, dar au avut momentul lor romantic atunci când Mirela Borodi a cântat două melodii superbe de dragoste.

Nu putem nega faptul că dragostea înseamnă, la urma urmei, magie, și pentru a dovedi acest lucru am avut nevoie de intervenția lui Denis Tâmplaru, magicianul nostru, care a impresionat publicul, alături de Jimmy, sulul de hârtie igienică folosit pentru una din scamatoriile de-a dreptul uimitoare ale acestuia.

Dacă dansul cuplurilor participante – care erau separați de un balon pe care nu trebuiau sub nicio formă să îl spargă – a fost reușit, atunci cu siguranță publicul a remarcat dansul fascinant al Arianei și al lui Robert, care au arătat că și acesta este un mod minunat de a exprima iubirea. Dar nu mai direct decât printr-un bilet de dragoste, zeci de îndrăgostiți sau admiratori secreți lăsând unul în cutia specială pentru dedicații, iar cele mai amuzante, sau reușite au fost citite de către prezentatori pe scenă.

Toți cei prezenți în sală, de la mic la mare au fost apoi invitați la dans, care, spre final, a evoluat într-o horă, în timp ce juriul a deliberat câștigătorii.

A fost o seară plină de dragoste, amuzament, și multă, multă bună dispoziție, iar în final, toată lumea a plecat acasă mulțumită, sau, poate chiar îndrăgostită.

 

 Iovin Naomi

Hidiș Andrei