E cool să citim în săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

În săptămâna ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun!” elevii claselor a IX-a A și a IX-a C, coordonați de doamnele diriginte, prof. Laura Putnic și prof. Cristina Șandor, au participat la activitățile proiectului E cool să citim, proiect inițiat cu scopul stimulării interesului elevilor pentru lectură.

Principalele activități ale proiectului au fost: aplicarea unor chestionare privind interesul elevilor pentru lectură; vizită la biblioteca școlii, în cadrul căreia elevii au avut posibilitatea de a alege, dintr-o listă de 20 de opere literare (10 autori englezi, 10 autori francezi), o carte pe care să o citească în această săptămână; participare la o prezentare de carte la Librăria Cărturești; vizionarea unor filmulețe referitoare la importanța cărților și a lecturii etc.

La finalul săptămânii, elevii au realizat o prezentare Power Point privind derularea proiectului care cuprinde activitățile proiectului, citate alese de elevi din cărțile citite, precum și fotografii realizate pe parcursului desfășurării activităților