Universitatea de Vest din Timișoara a premiat Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad

Startul noului an academic al Universității de Vest din Timișoara a fost dat de curând – un an plin de promisiuni și care va fi încununat, desigur, de realizări extraordinare. Reprezentanții ei sunt convinși că și în anul care tocmai a început, studenții vor străluci cu succes, pasiune și determinare, urmând un îndemn asumat ca un slogan: „Să facem împreună din fiecare zi o învățare reușită!”.

Prezent la evenimentul de deschidere, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” Arad, a fost, ca de obicei, aproape de Universitatea de Vest din Timișoara, prin doamnele director, prof. Laura Putnic și prof. Camelia Avramescu, dar și prin sutele de studenți – actuali sau din generațiile anterioare – care au urmat traseul educațional al acestei prestigioase universități.

Spre colegiul nostru s-au îndreptat mulțumirile conducerii UVT Timișoara, „în semn de apreciere pentru profesionalismul cadrelor didactice, calitatea absolvenților și susținerea parteneriatului educațional cu Universitatea de Vest din Timișoara”. În cuvântul său de deschidere, domnul Rector Marilen Pirtea a ținut să mulțumească acelor colegii care au dat învățământului superior absolvenți bine pregătiți, cu rezultate excepționale în evoluția carierei lor educaționale. Acest fapt a fost certificat printr-o onorantă diplomă acordată colegiului nostru.

De bună seamă, această diplomă onorează Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” și obligă factorii implicați în procesul instructiv-educativ la rezultate și mai bune, pentru că viitorul tinerilor înseamnă viitorul nostru, al tuturor.

prof. Eugenia Groșan